Αναγκαστικό... φρεσκάρισμα για τον (ημι)τελικό

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται πληγωμένος τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μοναδικό στόχο να πάρει καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για να φτάσει μία ανάσα από τον φετινό τίτλο της διοργάνωσης.
Πηγή: paok24.com
Αναγκαστικό... φρεσκάρισμα για τον (ημι)τελικό

Μπορεί το στραβοπάτημα στα Πηγάδια να μη μας άφησε να δούμε και πολλά πράγματα πέρα από το αποτέλεσμα μετά την κακή εμφάνιση του Δικεφάλου, ωστόσο οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα έδειξαν ότι έκανε διαχείριση και ενόψει Ολυμπιακού.

O Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε... φρεσκάρισμα της ομάδας του, το οποίο είναι και αναγκαστικό μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν.

Ο Πασχαλάκης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος μόνο στις διοργανώσεις του Κυπέλλου και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει να έχει θέση βασικού.

Στην άμυνα ο ξεκούραστος Μάτος μπορεί να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, Ίνγκασον και Γιαννούλης θα βρεθούν στο βασικό σχήμα και με δεδομένη την απουσία του τραυματία Βαρέλα μένει να φανεί ποιον θα επιλέξει να βάλει στη θέση του ο Αμπέλ Φερέιρα.

Έναν εκ των Μιχαηλίδη ή Μιχάι ή θα μονιμοποιηθεί ως λύση ανάγκης ο Βιεϊρίνια στόπερ.

Ο Μαουρίσιο αναμένεται να επιστρέψει στη μεσαία γραμμή και έχει ενδιαφέρον αν θα αποτελεί τον παρτενέρ του Μίσιτς σε δυάδα ή αν θα προτιμηθεί τριάαδα στην οποία μπορεί να αγωνιστεί και ο Ελ Καντουρί.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Σφιντέρσκι και όσον αφορά στις θέσεις πίσω του Λημνιός και Μπίσεσβαρ μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα, ενώ αν δεν χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση για να καλύψει αναγκαστικά κενό διαθέσιμος είναι και ο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Πέλκας αν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και μπει στην αποστολή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δε δείχνει ποτέ ούτε στους παίκτες του ποιοι θα ξεκινήσουν και με δεδομένο ότι έχει λίγο χρόνο από το... κάζο στα Πηγάδια, μένει να φανεί ποιο από τα παραπάνω θα είναι το τελικό του πλάνο για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...