Ανοικτό να πάνε πίσω μια εβδομάδα τα πλέι οφ!

Aπό paokrevolution.net: Η Super League δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία της κλήρωσης των δέκα αγωνιστικών των πλέι οφ που σύμφωνα με το καλεντάρι της, πρέπει να αρχίσουν το προσεχές σαββατοκύριακο!
Πηγή: paokrevolution.net
Ανοικτό να πάνε πίσω μια εβδομάδα τα πλέι οφ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος προσανατολίζεται να ορίσει την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή την κλήρωση (που θα γίνει ηλεκτρονικά). Το παράδοξο όμως είναι πως σύμφωνα με το καλεντάρι η 1η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 7-8 Μαρτίου.

Και είναι προφανές πως υπάρχει η σκέψη να μετατεθεί κατά μια εβδομάδα η έναρξη τόσο των πλέι οφ όσο και των πλέι άουτ. Γιατί υπάρχει αυτή η σκέψη της μετάθεσης;

Γιατί πολύ απλά υπάρχουν ανοικτά δικαστικά μέτωπα που αφορούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Σε κάθε περίπτωση αν η κλήρωση γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή θα υπάρξουν αστερίσκοι δίπλα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση από την πρωτοδίκη. Ολα όμως δείχνουν ότι δύσκολα να έχουμε Πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...