Συμπληρώνει... τετράμηνο!

Από paok24.com: Στην αρχή, ο αποκλεισμός του από τις αποστολές του ΠΑΟΚ συνιστούσε είδηση. Πλέον, αποτελεί.... ρουτίνα. Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Στοχ.
Πηγή: paok24.com
Συμπληρώνει... τετράμηνο!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση του σπιτιού του τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια από τη στιγμή που "κόπηκε" για μία ακόμα φορά από την αποστολή του Δικεφάλου, με τη συμμετοχή του στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 3 Νοεμβρίου 2019, δηλαδή πριν από τέσσερις περίπου μήνες, να συνιστά την τελευταία παρουσία του Σλοβάκου στη φετινή Super League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Στοχ πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε από τον Ομάρ Ελ Καντουρί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Έκτοτε, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού αγώνα, ο Στοχ "μετράει" 13 αποκλεισμούς και 4 παρουσίες στον "ασπρόμαυρο" πάγκο σε αγώνες πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στις 15 Ιανουαρίου, να αποτελεί τη μοναδική του παρουσία στο χορτάρι το τελευταίο τετράμηνο.

Φταίει ο Αμπέλ Φερέιρα για τον παροπλισμό του Στοχ; Φταίει ο ίδιος; Φταίνε και οι δύο; Όποια και αν είναι η απάντηση, η ουσία είναι πως ο Σλοβάκος δεν προσέφερε έως τώρα καμία βοήθεια στους "ασπρόμαυρους", με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται μεν το καλοκαίρι του 2022 αλλά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τούμπα στο τέλος της σεζόν να μοιάζει κάτι περισσότερο από πιθανό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...