«Θέλουμε να πάρουμε αήττητες το νταμπλ!»

Από inpaok.com:Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Ευγενία Σαμολαδά μίλησε στο INPAOK, για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη Βέροια, για τη νίκη κόντρα στον Άρη Νίκαιας με 18-44, για το... αήττητο νταμπλ, για τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλουμε να πάρουμε αήττητες το νταμπλ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Είμαστε ακόμα πολύ χαρούμενες, όμως παραμένουμε συγκεντρωμένες για την κατάκτηση και του επόμενου στόχου που είναι το πρωτάθλημα και φυσικά θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ και φέτος και είμαστε συγκεντρωμένες ώστε να προχωρήσουμε νικώντας και τους επόμενους αγώνες».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στον τελικό και το γήπεδο της Βέροιας:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή έδρα, έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και μας στηρίζει και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που είναι κοντά μας. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο και ο κόσμος της Βέροιας είναι πολύ φιλόξενος απέναντί μας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας:

«Εμείς σε κάθε αγώνα πάμε να κερδίσουμε, κοιτάμε να βελτιωθούμε και ομαδικά αλλά και ατομικά και δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στους τελικούς».

Για το αν στοχεύει η ομάδα στο αήττητο:

«Είναι κάτι που το θέλουμε και θα το προσπαθήσουμε. Φυσικά, πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως αν συνδυαστεί με το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερα για εμάς».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε ο κόσμος όσο μπορεί να είναι δίπλα μας, όσο μπορεί να μας στηρίξει. Ξέρουμε πως είναι δίπλα μας, απλά όσο μπορεί να είναι ακόμα πιο πολύ».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που ο ΑΣ ΠΑΟΚ μεταδίδει κάποιους αγώνες μας, γιατί προβάλλεται το άθλημά μας μέσα από αυτό. Μας βλέπει ο κόσμος, μαθαίνει το παιχνίδι και κυρίως μαθαίνει και εμάς και πιστεύω πως μπορούμε να τον προσελκύσουμε πιο πολύ με αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...