Με Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη 15η αγωνιστική-Δηλώσεις Σωτηρίου

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών 2019-20.
Πηγή: paokvolley.gr
Με Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη 15η αγωνιστική-Δηλώσεις Σωτηρίου

Μετά τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, που τον ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (33π., 11 νίκες-3 ήττες), ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση, μη έχοντας ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα στα έως τώρα 14 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ μετράει 11-0 σερί αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν 35 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος, με το Δικέφαλο να με 29-6 στις νίκες.

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σωτηρίου, δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:
“Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ματς που απαιτεί προσοχή, καθώς η ομάδα του Εθνικού μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί για τη νίκη, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε συγκεντρωμένα και να πάρουμε τους 3 πόντους. Πλησιάζουμε στο Final 4 του κυπέλλου και η ομάδα προετοιμάζεται δυνατά. Όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι σημαντικοί”

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινκλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης
Επόπτες: Βαγγέλογλου, Πεσλής. Γραμματεία: Χριστοδούλου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Διαβάστε ακόμη...