Τι ισχύει με Μάτος

Από inpaok.com: Η αλήθεια για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.
Πηγή: inpaok.com
Τι ισχύει με Μάτος

Δημοσιεύματα για το μέλλον του Μάτος στον ΠΑΟΚ, προέκυψαν την Τρίτη (25/2), που ανέφεραν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Βραζιλιάνο αμυντικό και τον Δικέφαλο όσον αφορά την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, η αλήθεια ωστόσο είναι διαφορετική.

Ο Μάτος και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν καθίσει ακόμη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οπότε χωρίς συζητήσεις δεν μπορεί να προκύψει και διαφορά όσον αφορά την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο Λέο Μάτος και η οικογένειά του έχουν δεθεί με την Θεσσαλονίκη και πρόθεση του Βραζιλιάνου μπακ είναι να παραμείνει στον Δικέφαλο, όμως θα πρέπει να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Oι δύο πλευρές αναμένεται πώς κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Για την ώρα πάντως δεν έχουν υπάρξει επαφές, συνεπώς δεν υπάρχει και η διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...