Δικός του και επίσημα ο Μίσιτς - Υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας με τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Γιόζιπ Μίσιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ με ορίζοντα τριετίας, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε τη φετινή... αποκάλυψη του Δικεφάλου!
Πηγή: sdna.gr
Δικός του και επίσημα ο Μίσιτς - Υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας με τον ΠΑΟΚ!

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό σε προφορικό επίπεδο. Ο Κροάτης είχε κάνει απόλυτα σαφές και σε όλους τους τόνους πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι, όντας απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα απολαμβάνει στις τάξεις του Δικεφάλου.

Με τη σειρά του, ο ΠΑΟΚ είδε τον 26χρονο μέσο που πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της Τούμπας τον Γενάρη του 2019 ως δανεικός να εξελίσσεται φέτος σε σημείο αναφοράς της ομάδας του. Από τη στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, «γοήτευσε» με τις εμφανίσεις του και αποτέλεσε την απόλυτη σταθερά των «ασπρόμαυρων», αναγκάζοντας τους Θεσσαλονικείς να υποκλιθούν ουκ ολίγες φορές σε ένα από τα κορυφαία χαφ της φετινής Super League.

Στις τάξεις του Δικεφάλου εκτίμησαν την ποιότητα του Κροάτη σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά του καθώς όπως έχουν σημειώσει δημοσίως πρόκειται για έναν αθόρυβο, λιγομίλητο αντιστάρ που κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Συνεπώς η απόφαση της αγοράς των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ θεωρήθηκε επιβεβλημένη και απόλυτα λογική, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να σχεδιάζουν προσεκτικά τα επόμενα βήματά τους, αρχής γενομένης από την κίνηση με τον Μίσιτς.

Ενέργειες που δεν παρέκκλιναν της «ασπρόμαυρης» ατζέντας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεδομένου πως είναι ειλημμένη απόφαση να υλοποιηθεί το αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει στο μυαλό τους με κινήσεις ουσίας.

Σαφώς μεγάλο ρόλο στην άμεση επίτευξη της συμφωνίας των δύο πλευρών έπαιξε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε στείλει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τόσο εντός γηπέδου όσο και στις δημόσιες τοποθετήσεις.

Με την έλευση του ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, η συμφωνία ΠΑΟΚ - Μίσιτς απέκτησε και επίσημη μορφή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης έβαλε την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που του πρόσφεραν οι νταμπλούχοι Ελλάδος, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του δανεισμού του θα καταβάλλουν και το ποσό των δύο εκατ. ευρώ περίπου στους Πορτογάλους που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσής του.

Αξίζει να σημειώσει κανείς πως στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο πατέρας και ο αδερφός του, με τον μέσο του ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να... γιορτάσει οικογενειακά τη νέα σελίδα που ανοίγει και επίσημα στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...