Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς κατά ΝΔ και Βορίδη (vid)

Από thessports.gr: Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, που επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Κιλκίς, για να μιλήσει σε αγρότες και στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: thessports.gr
Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς κατά ΝΔ και Βορίδη (vid)

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και το ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ο κ. Βορίδης επρόκειτο να συναντηθεί με το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, στις 6 το απόγευμα, συνάντηση που δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο δήμαρχος και όλοι οι συνεργάτες του περίμεναν στο Δημαρχείο τον κ. Βορίδη, αλλά για λόγους ασφαλείας ο τελευταίος ακύρωσε την επίσκεψή του.

Η συνάντηση με τους αγρότες επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά, στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο, αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο κέντρο διασκέδασης, 1χλμ έξω από την πόλη του Κιλκίς, όπου το βράδυ ο κ. Βορίδης θα μιλούσε σε συνεστίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς για την κοπή της βασιλόπιτάς της.

Ολες αυτές οι αλλαγές έγιναν εξ αιτίας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας – "υποδοχής" του κ. Βορίδη, που είχε προαναγγείλει ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ του Κιλκίς.

Τελικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν από τις 6 το απόγευμα έξω από το κέντρο που επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Βορίδης, με συνθήματα κατά της ΝΔ, του πρωθυπουργού, του Αυγενάκη και του Πειραιά...

Απέναντί τους είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο κ. Βορίδης έφθασε στο κέντρο για να συναντηθεί με τους αγρότες με μεγάλη καθυστέρηση, μετά τις 7:30 και όχι από το δρόμο που περίμεναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την έλευση του κ. Βορίδη οι αστυνομικές δυνάμεις απομόνωσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τελικά αποχώρησαν με πορεία προς την πόλη, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Διαβάστε ακόμη...