Έφυγε από την πίστα του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ο Ολυμπιακός

Από paok24.com:Όπως σαν μεταφέρει το PAOK24 η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν βγήκε από την έξοδο των αφίξεων, αλλά από την πίστα του αεροδρομίου.
Πηγή: paok24.com
Έφυγε από την πίστα του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής στις 19:30. Η αποστολή του Ολυμπιακού με το που προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου, τότε αναχώρησε για το ξενοδοχείο που θα παραμείνει το διήμερο, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν για λόγους ασφαλείας της αποστολής.

Η έντονη αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο αεροδρόμιο ήταν αισθητή και τους τρίτους που δεν ήξεραν την άφιξη του Ολυμπιακού, αλλά και στην εικόνα της ομάδας να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο στην πίστα και αμέσως να αναχωρεί για το ξενοδοχείο.

Τέλος να θυμίσουμε ότι παρότι τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός διαφήμιζε την άφιξη του στην πόλη με υποδοχή από τις ακαδημίες της ομάδας του, αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος "διαφυγής" έχει χρησιμοποιηθεί και άλλες φορές στο παρελθόν, με τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να είναι "έμπειροι" σε τέτοιες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη...