«Καμία τύχη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα»

Στο INPAOK μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή του θρυλικού Μάκη «Μανάβη» στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και στην παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Καμία τύχη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλαματιανός:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχει καμία τύχη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα. Μέσα σε μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος, και με τις προκλήσεις, μηνύσεις αλλά και τον πόλεμο που κάνει κατά του ΠΑΟΚ, τι τύχη να έχει; Θεωρώ ότι προπονητής και παίκτες έχουν καταλάβει ότι πρέπει να καταθέσουν ψυχή και σώμα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με τον Αμπέλ Φερέιρα στο «τιμόνι» του: «Ο Φερέιρα δείχνει εργασιομανής, είναι πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά όταν ο προκάτοχός σου έχει πάρει νταμπλ, θέλει... άντερα για αν σηκώσεις το βάρος. Χρειάζεται υπομονή, πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά».

Για την κλήρωση του κυπέλλου και το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν 5 φορές έως το τέλος της χρονιάς: «Ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Γιατί έτσι, θα αποδεχθούν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ μέσα από τα πολλά παιχνίδια. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, άλλωστε το βλέπουμε από τον πανικό που τους διακατέχει μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για την επιστροφή του Μάκη «Μανάβη» στο γήπεδο της Τούμπας: «Μόνο σεβασμός σε αυτόν τον άνθρωπο που έζησα ως παίκτης, είναι μία μεγάλη στιγμή για τον ίδιο αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον έζησε και ξέρει τι θα πει Μανάβης. Respect λοιπόν και στον τεράστιο Μάκη αλλά και στην ΠΑΕ για την σπουδαία αυτή κίνηση».

Τέλος, ο Αντώνης Μαυρέας έκλεισε με το δικό του σχόλιο για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη: «Το φαινόμενο Ιβάν, τελικά έχει ενοχλήσει πολύ, γιατί ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και μεγαλώνει συνεχώς, και αυτό δεν αρέσει!»

Διαβάστε ακόμη...