«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ντέρμπι λόγω Τούμπας»

Απο inpaok.com: Ο Β. Μπορμπόκης θεωρεί τον Δικέφαλο φαβορί απέναντι στον Ολυμπιακό
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ντέρμπι λόγω Τούμπας»

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου αρχικά τόνισε: «Είναι καλό που θα βρεθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πέντε φορές μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, γιατί θα είναι σε εγρήγορση. Όλα αυτά θα βοηθήσουν τις ομάδες και πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στην Τούμπα θα έχει μεγάλο αβαντάζ, για τον Ολυμπιακό είναι καλό αποτέλεσμα και το 0-0. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Στο άλλο ζευγάρι, είναι δύο καλές ομάδες αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει αβαντάζ γιατί έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Και ο Άρης έχει καλή ομάδα, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βέβαια το παιχνίδι είναι ανοικτό. Μακάρι να γίνει τελικός ΠΑΟΚ-Άρης και είναι πιθανό να συμβεί».

Σχετικά με το ότι ο Ολυμπιακός είχε και το ματς με την Άρσεναλ πριν τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι καλό για τον Ολυμπιακό που έπαιξε με την Άρσεναλ γιατί θα έχει ρυθμό παιχνιδιού. Θεωρώ πως είναι μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ που δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό το βλέπουμε και σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Πώς θα βρει ρυθμό αν δεν παίζει η ομάδα; Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για να πάρει την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα επιβάλλει τον ρυθμό λόγω της Τούμπας».

Διαβάστε ακόμη...