Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ και διάψευση για Σμιθ

Από sdna.gr:Ο Άνταμ Σμιθ έδωσε μέσω... Sportando τη δική του εκδοχή της διαμάχης του με τον ΠΑΟΚ και στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τη στάση, ενώ διαψεύδουν τα λεγόμενά του.
Πηγή: sdna.gr
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ και διάψευση για Σμιθ

ΠΑΟΚ και Σμιθ είναι στα άκρα πλέον, με τους Θεσσαλονικείς να τον έχουν καταγγείλει για τη στάση του, ήδη στη FIBA και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις τους, που έχουν να κάνουν με τη νομική τους κατοχύρωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος από τον ΠΑΟΚ θεωρείται αδικαιολογήτως απών από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τις 10/2, μίλησε στη γνωστή ιταλική ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος της αποχώρησής του, είναι οι καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι, καθώς ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες πληρωμές προς τον Σμιθ, ούτως ώστε να μην έχει δικαίωμα να φύγει.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, είναι πιθανό να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης, για ένα θέμα που έχει αναστατώσει τους πάντες και από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έκαναν χθες γνωστή τη στάση τους, ο Σμιθ, έδωσε τη δική του εκδοχή μέσω... Ιταλίας.

Διαβάστε ακόμη...