Να πάρει τη νίκη στα Χανιά!

Με ψυχολογία από την επικράτηση κόντρα στο Ν.Ο. Χίου με 11-9 το Σάββατο, έχοντας όμως πολύ λίγες μέρες να ξεκουραστεί, να προετοιμαστεί και να δουλέψει η ομάδα μαζί με το νέο της προπονητή, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξίδεψε αεροπορικώς σήμερα το πρωί με προορισμό τα Χανιά για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στο Ν.Ο Χανίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής , την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου κι ώρα 15:00 στο κολυμβητήριο των Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
Να πάρει τη νίκη στα Χανιά!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία καθώς ΠΑΟΚ και Ν.Ο. Χανιών βρίσκονται ισόβαθμοι στην 9η θέση. Ο προπονητής Θοδωρής Χατζηθεοδώρου κι οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες ημέρες που είχαν στη διάθεσή τους κι είναι πλέον έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παιχνίδι της Τετάρτης έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Η ομάδα αναχώρησε χωρίς προβλήματα με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.

Για την επικείμενο παιχνίδι ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σαρησάββας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Αύριο παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όλοι ξέρουμε το πόσο δυνατά είναι τα Χανιά όταν παίζουν μέσα στην έδρα τους. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε αυτό που πρέπει με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Κάναμε μια καλή αρχή στο παιχνίδι με τη Χίο, η ψυχολογία μας έχει ανέβει αρκετά κι ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας τους πολύτιμους βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
15η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Χανίων
15:00, Ν.Ο Χανίων-ΠΑΟΚ Prima Holidays (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...