Συγκέντρωση στη Καμάρα την Κυριακή και μετά στη Τούμπα

Aπό sfina.gr:Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κόσμου του ΠΑΟΚ αναμένεται και νέα συγκέντρωση στην Καμάρα την ερχόμενη Κυριακή, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας.
Πηγή: sfina.gr
Συγκέντρωση στη Καμάρα την Κυριακή και μετά στη Τούμπα

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό από τους συνδέσμους, όπως μας είπε ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μπουλούμπασης, "πιθανολογούμε ότι θα γίνει συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καμάρα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και από κει θα πάνε στη Τούμπα οργανωμένα με πορεία".

Είναι προφανές πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ για την γνωμοδότηση της ΕΕΑ. Και δεν θα σταματήσουν για όσο θα διαρκεί η δικαστική διαδικασία στα αθλητικά πειθαρχικά όργανα.

Σ' αυτό το πνεύμα, αναμένεται ένας μεγάλος πυρήνας των φίλων του ΠΑΟΚ να συγκεντρωθεί πρώτα στην Καμάρα την Κυριακή ως πράξη διαμαρτυρίας και μετά να μεταβεί με πορεία στο γήπεδο της Τούμπας για να πάρουν όλοι θέσεις στις κερκίδες. Η άφιξη χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων από την επαρχία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί και ενισχυτικό στοιχείο για την συγκέντρωση πολύ κόσμου και την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Θα είναι η δεύτερη συγκέντρωση στην Καμάρα (προηγήθηκε το συλλαλητήριο στις 30 Ιανουαρίου), ενώ έχουν ήδη γίνει αρκετές ανάλογες δράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ στην επαρχία, αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, είναι στα... σκαριά κι άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ για την συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...