Η πρόκριση με Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός

Από paok24.com:Οι πρώτες συζητήσεις με φόντο την 11άδα της 23ης Φεβρουαρίου
Πηγή: paok24.com
Η πρόκριση με Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά από ένα διήμερο σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με φόντο την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά απο καιρό που υπήρχε η δυνατότητα για διήμερο ρεπό που το είχαν όλοι ανάγκη. Οι διαδοχικές αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε αυτές - από την ανακοίνωση της ΕΕΑ εν' ώρα αγώνα μετά τις εσωτερικές συζητήσεις μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό - έπρεπε να μείνουν πίσω, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να φέρει ξανά στην «πρώτη γραμμή» το αγωνιστικό.

Η συζήτηση για το αγωνιστικό με φόντο την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει αρκετές αναγνώσεις. Δυο ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στην κουβέντα είναι οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Έλληνας κίπερ είναι ο τερματοφύλακας κυπέλλου, και προέρχεται από τις δυο «καθαρές εστίες» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος ακραίος έχει επιστρατευτεί αυτή τη φορά στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που αγωνίστηκε στα δυο παιχνίδια με τους «πράσινους» και ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά από τη συνολική του παρουσία. Για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια είναι ένα κεφάλαιο, και άλλο τόσο είναι και για τον αντίπαλο. Δεν τον προσπερνάς εύκολα, ούτε αγωνιστικά, ούτε ως προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί να είναι νωρίς όσον αφορά την 11άδα, όμως όλα μπαίνουν στο τραπέζι μέχρι να φτάσει ο Αμπέλ Φερέιρα στις αποφάσεις του. Τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας με Βιεϊρίνια και Μάτος όσο και κάτω από την εστία, με Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη, ο Φερέιρα είχε από αυτούς που συνηθίζουμε να λέμε «ευχάριστους πονοκεφάλους».

Διαβάστε ακόμη...