Διακρίσεις και μετάλλια στο 13ο Κύπελλο Αχαρνών!

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών του ΠΑΟΚ σε ένα από τα πιο δυνατά εγχώρια τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις Αχαρνές Αττικής, κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια και δύο τέταρτες θέσεις στους 8 αθλητές που αγωνίστηκαν!
Πηγή: acpaok.gr
Διακρίσεις και μετάλλια στο 13ο Κύπελλο Αχαρνών!

Χρυσό μετάλλιο για τον αθλητή μας Αλέξανδρο Κατσαρώνα, ο οποίος έκανε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και νικώντας όλους τους αντιπάλους του με ιππόν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των -50kg Παίδων Α, έπειτα από μια καταπληκτική εμφάνιση!

Ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτριά μας Νικολέτα Αξιοτίδου στα -63kg γυναικών έπειτα από μια νίκη και μια ήττα στον τελικό της κατηγορίας και χάλκινο μετάλλιο για τον αθλητή μας Δημήτρη Ιωαννίδη στην κατηγορία -55kg εφήβων έπειτα από δύο νίκες στους τέσσερις αγώνες που έδωσε, κατακτώντας το πρώτο του μετάλλιο σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία!

Πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασαν και οι αθλητές μας Άγγελος Παπαδόπουλος και Ιωάννης Αρβανιτίδης, οι οποίοι αγωνίστηκαν στους τελικούς των χάλκινων μεταλλίων στις κατηγορίες -66kg και -60kg Εφήβων αντίστοιχα, δίνοντας πολύ καλούς αγώνες και καταλαμβάνοντας τελικά τις τέταρτες θέσεις.

Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και στους υπόλοιπους αθλητές του ΠΑΟΚ: Αγγελική Αστραίου, Ανέστη Γεωργιάδη και Στυλιανό Τιτόπουλο!

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για ακόμα περισσότερες διακρίσεις για την ομάδα judo του Δικεφάλου!

Διαβάστε ακόμη...