Ο Σμιθ δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ

Απο basketa.gr: Εχει περάσει ένα δεκαήμερο από τη στιγμή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ο Άνταμ Σμιθ δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει για να τελειώσει τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε ο Αμερικανός ατζέντης του, φαίνεται να εμμένει στην απόφαση του και μάλιστα πριν από μερικές ώρες έδωσε μετά από καιρό, σημεία ζωής.
Πηγή: basketa.gr
Ο Σμιθ δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ

Ο Σμιθ έκανε μία ανάρτηση κάποιων highlights του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάνοντας γνωστό και τον τόπο στον οποίο βρίσκεται, την Ατλάντα των ΗΠΑ ενώ ζήτησε μάλιστα όποια σχόλια γίνουν, να γίνουν στα αγγλικά, περιμένοντας προφανώς αντιδράσεις από φίλους του Δικεφάλου. Κάποιοι του ζήτησαν να επιστρέψει στην ομάδα, κάποιοι άλλοι έχοντας αντιληφθεί ότι δεν έχει αυτή τη διάθεση, επεσήμαναν την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του. "Πες του στην ομάδα σου" απάντησε σε έναν από αυτούς.

Γίνεται πια ξεκάθαρο ότι ο Αμερικανός δεν σκοπεύει να επιστρέψει και ότι ο ΠΑΟΚ, έχοντας εξαντλήσει τις αλλαγές του στον δεύτερο γύρο, θα πορευτεί στις τελευταίες αγωνιστικές με πέντε ξένους. Παράλληλα πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε καταγγελία προς τη FIBA προκειμένου να τιμωρηθεί ο παίκτης, εκτός κι αν υπάρξει κάποιου είδους συμβιβασμός.

Διαβάστε ακόμη...