Αήττητος αλλά ζορίζεται στο «AEL FC Arena» (videos)

Από paok24.com: Με τα γκολ των Λημνιού-Αουγκούστο, ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του χθες, αλλά και πάλι... ζορίστηκε για να περάσει από την έδρα της ΑΕΛ.
Πηγή: paok24.com
Αήττητος αλλά ζορίζεται στο «AEL FC Arena» (videos)

Από τη στιγμή που η ομάδα της Λάρισας, μετακόμισε από το «Αλκαζάρ» στο «AEL FC Arena», ο ΠΑΟΚ την έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές εκεί.

Μπορεί να έκανε εξαιρετικά εγκαίνια, τον Δεκέμβριο του 2010, όταν με γκολ του Κοντρέρας και του Αθανασιάδη, είχε περάσει με 1-2, ωστόσο τα δύο προηγούμενα χρόνια, δεν κατάφερνε να επιστρέψει με το «τρίποντο».

Πέρσι, παρά το πάρτι που είχε στηθεί κατά μήκος της εθνικής οδού, καθώς με νίκη κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, προηγήθηκε με το γκολ του Πέλκα, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Γιακιμόφσκι και το 1-1, δεν άλλαξε ως το τέλος.

Στο προπέρσινο παιχνίδι, που είχε πολλά «παρατράγουδα», ο Μάτος είχε ανοίξει το σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο Κριζμάν, με τυχερό γκολ, είχε ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι αήττητος στο «AEL FC Arena», σε ένα μικρό δείγμα αγώνων, ωστόσο είναι μία από τις έδρες που ζορίζεται να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χθες πάντως τη δουλειά του, την έκανε μάλλον πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ...

Διαβάστε ακόμη...