Παιδιά, τα γραπτά μένουν! (pics+video)

Όταν η Λαμία δεχόταν τρία γκολ μέσα σε 9 λεπτά από τον ΠΑΟΚ, ήταν... στημένος ο Βελλίδης. Όταν όμως ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα πεντάλεπτο εις βάρος του Πανιωνίου, megas είσαι θρύλε μου, μπράβο προεδράρα μας και να ΄χα χίλια μάτια να σε κοιτάω!
Πηγή: paok24.com
Παιδιά, τα γραπτά μένουν! (pics+video)


Ένας από τους βασικούς άξονες της προπαγάνδας, είναι πως δεν ενδιαφέρεσαι ούτε στο ελάχιστο για την... έξωθεν καλή μαρτυρία. Με ποιο απλά λόγια, η δουλειά μας να γίνεται και... δεν βαριέσαι ή αλλιώς ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να... παραπονεθούν όπως τόνιζε τα... παλιά καλά χρόνια ο πατέρας Σπάθας!

20 Οκτωβρίου 2019. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη Λαμία με 3-0 στην Τούμπα, ανοίγοντας το σκορ με τον Μίσιτς στο 2΄, πετυχαίνοντας το 2-0 με τον Λημνιό στο 6΄ και διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε σκορ με τον Λημνιό στο 11΄. Στο πρώτο γκολ, ο Μάρκος Βελλίδης φέρει μεγάλη ευθύνη και το γεγονός αυτό δίνει το δικαίωμα στους προπαγανδιστές να ξεκινήσουν μία απίστευτη "καμπάνια" εις βάρος του Έλληνα τερματοφύλακα!

Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της την επόμενη ημέρα, η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής - Γαύρος - Γάτα" έχει τον τίτλο "Βελλίδειο ίδρυμα", τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ καθάρισε τη Λαμία σε άδεια εστία και βάζοντας φωτογραφία μία μαϊμού! Το ενδεχόμενο ο Βελλίδης να βρισκόταν σε κακή ημέρα, ούτε φυσικά που πέρασε από το μυαλό κανενός, από τη στιγμή που επρόκειτο για μια... χρυσή ευκαιρία να πεταχτεί λάσπη στον ΠΑΟΚ.

Το ότι η Λαμία γνώρισε την ήττα με 4-1 στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα (χωρίς να παίζει ο Βελλίδης) ή το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τον σύλλογο της Φθιώτιδας με 4-0 στο ΔΑΚ Λαμίας στις 12 Ιανουαρίου, επίσης δεν απασχόλησε τους... επιστήμονες που χαρακτήριζαν... στημένο τον Βελλίδη, λες και ο ΠΑΟΚ κέρδισε την... Λίβερπουλ στις 20 Οκτωβρίου.

15 Φεβρουαρίου 2020. Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Πανιώνιο με 4-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης", πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (4΄ Χασάν, 6΄ Ελ Αραμπί, 9΄ Φορτούνης), με τον Κότνικ να φέρει μεγάλη ευθύνη στο δεύτερο γκολ, την άμυνα του Πανιωνίου να χορεύει... καρσιλαμά και να παρακολουθεί... εκστασιασμένη τον Φορτούνη στο τρίτο γκολ, ενώ και το τέταρτο γκολ των Πειραιωτών προήλθε από... δώρο!

Φυσικά, η καλή εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής - Γαύρος - Γάτα" δεν ασχολήθηκε καθόλου με την... αναποτελεσματικότητα της άμυνας του Πανιωνίου και το λάθος του Κότνικ. Γιατί να ασχοληθεί άλλωστε;

Αντίθετα, ύμνησε τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μάρτινς κάνοντας παράλληλα ένα... λογοπαίγνιο για να διαφημίσει και το νέο κανάλι του προέδρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτός ο Ολυμπιακός δεν... χορταίνεται! Εννοείται πως την ίδια στιγμή γίνεται λόγος για... νέα όργια υπέρ του ΠΑΟΚ! Είπαμε, ρίξε λάσπη, ρίξε και άλλη λάσπη, κάτι θα μείνει, δεν μπορεί...

Διαβάστε ακόμη...