ΠΑΟΚ Mateco - Προσοτσάνη Δράμας

Από acpaok.gr: Για την 12η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται την Προσοτσάνη Δράμας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Mateco - Προσοτσάνη Δράμας

Με τους πανηγυρισμούς να έχουν κοπάσει μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί κυπέλλου κόντρα στη Νέα Ιωνία στην Βέροια, οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη ολοκλήρωσαν κανονικά την προετοιμασία τους.

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι μεγάλη, ωστόσο οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου γνωρίζουν πως σε κάθε παιχνίδι μπορούν να κερδίσουν κάτι αν δίνουν το 100%.

Οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά από το Ποσειδώνιο και τον αγώνα του πόλο ανδρών να συνεχίσουν το ασπρόμαυρο απόγευμα τους στο Γήπεδο της Μίκρας για να αποθεώσουν τις «Κυπελλούχες» Ελλάδος 2020.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV, σε μία προσφορά της εταιρίας Mateco και παραγωγής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Προσοτσάνη Δράμας, η Teja Ferfolja δήλωσε στο acpaok.gr:

«Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στρέφουμε το βλέμμα μας ξανά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στον στόχο μας και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι χαρούμενη που η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, οπότε καλώ όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στην Μίκρα να μας παρακολουθήσουν από κει».

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020
12η αγωνιστική, Α1
Ε.Γ. Μίκρα 3
15:00, ΠΑΟΚ Mateco - Προσοτσάνη Δράμας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...