Έχει ξεχάσει τι είναι ο αποκλεισμός!

Από paok24.com: Περιμένοντας το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας και ανατρέχοντας στους δύο μονομάχους και στα στατιστικά της διοργάνωσης, αλιεύσαμε ένα στατιστικό στοιχείο που είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον.
Πηγή: paok24.com
Έχει ξεχάσει τι είναι ο αποκλεισμός!

Θα το δούμε διότι μπορεί να μας προϊδεάσει για το τι να περιμένουμε σήμερα, με τη βοήθεια της ανάλυσης των στοιχείων, πέραν των αγωνιστικών δεδομένων ή συνδυαστικά με αυτά.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ υπερασπίζεται τον τίτλο που κατακτά εδώ και τρία χρόνια από το 2017 ως το 2019. Και στις τρεις περιπτώσεις είχε απέναντί του την ΑΕΚ βγαίνοντας νικητής και από τις τρεις αναμετρήσεις κατακτώντας ισάριθμα τρόπαια. Δεν είναι όμως αυτό στο οποίο θέλουμε να αναφερθούμε σήμερα, διότι πολύ απλά ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με την ΑΕΚ, αλλά με τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας λοιπόν αποκλειστικά και μόνο για τον δικέφαλο, βλέπουμε ότι δεν έχει αποκλειστεί σε διπλές αναμετρήσεις από το 2016 και μετά.

Το 2017 απέκλεισε κατά σειρά τους Παναιτωλικό, Ξάνθη και Παναθηναϊκό, το 2018 τα Τρίκαλα, τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, ενώ στην περσινή του πορεία ατύχησαν να βρεθούν στον δρόμο του οι Παναχαϊκή, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης. Φέτος έχει αφήσει ήδη εκτός τον ΟΦΗ. Μιλάμε δηλαδή για 10 σερί προκρίσεις σε διπλές αναμετρήσεις! Το νούμερο προκαλεί και μένει να δούμε αν θα γίνει το 11/11.

Διαβάστε ακόμη...