Τα πλάνα του Φερέιρα για τη... μάχη πρόκρισης

Απο paok24.com: Οι επιλογές και οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού
Πηγή: paok24.com
Τα πλάνα του Φερέιρα για τη... μάχη πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο και καλείται να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τον Λέο Μάτος, ο οποίος προτιμήθηκε για λόγους διαχείρισης να μείνει εκτός αποστολής.

Αντίθετα τόσο ο Πέλκας όσο και οι Βαρέλα και Γιαννούλης συμπεριλήθηκαν κανονικά στη 19μελη αποστολή.

Πώς όμως προσεγγίζει ο Πορτογάλος τεχνικός την αποψινή αναμέτρηση και ποια τα σχέδια του για το παιχνίδι;

Ο Φερέιρα δε δείχνει ποτέ στην ομάδα του την ενδεκάδα που θα παρατάξει, θέλοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, αποφασίζοντας και ο ίδιος την τελευταία στιγμή.

Αναλύοντας, ωστόσο, τα δεδομένα του σημερινού ντέρμπι, ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αναμένεται να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα φαίνεται πως έχει το δίδυμο Μαουρίσιο και Μίσιτς, χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τους πλαισιώσει και ο Αουγκούστο σε περίπτωση που ο Δικέφαλος παραταχθεί με τρεις χαφ, σενάριο ωστόσο που φαίνεται να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Ο Λημνιός αναμένεται να καλύψει το ένα άκρο της επίθεσης, πιθανότατα στα δεξιά, Μπίσεσβαρ και Πέλκας προηγούνται συγκριτικά με την επιλογή του Ελ Καντουρί για τη θέση του επιτελικού και στα αριστερά στην επίθεση, ενώ όσον αφορά στην κορυφή ο Σφιντέρσκι έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε ακόμη...