Για τρίτη φορά MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Βάσια Γκάτζιου!

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Βάσια Γκάτζιου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Για τρίτη φορά MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Βάσια Γκάτζιου!

Η Ελληνίδα εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco ήταν πραγματικό «Top Gun» στον τελικό της Βέροιας απέναντι στη Νέα Ιωνία σημειώνοντας 11 τέρματα!

Στην δεύτερη θέση, ο αθλητής Στίβου του Συλλόγου μας, Θοδωρής Βροντινός, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους βαλκανικούς αγώνες Κ20.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Βάσια Γκάτζιου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα, κρινόταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Σε τέτοιους αγώνες χρειάζεται να είσαι έτοιμος κυρίως ψυχολογικά αλλά φυσικά και σωματικά. Χαίρομαι που κατάφερα να βοηθήσω στο έπακρο την ομάδα για την επίτευξη του πρώτου στόχου. Προς το παρόν συνεχίζουμε δυναμικά στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος».

Συγχαρητήρια Βάσια!

Διαβάστε ακόμη...