Οι αριθμοί της 23ης αγωνιστικής

Από slgr.gr: Με 10 γκολ έκλεισε η 23η αγωνιστική και παρά δύο δεν φτάσαμε τα 400, αναμένοντας αυτό να γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Μόνο το 10ο και τελευταίο της αγωνιστικής πέτυχε Έλληνας, ο Δημόπουλος του Βόλου.
Πηγή: slgr.gr
Οι αριθμοί της 23ης αγωνιστικής

Νίκησαν μόνο οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας!

Η αγωνιστική είχε τρεις αποβολές και μόλις δύο πέναλτι. Ας αναδείξουμε μερικούς ακόμα ενδιαφέροντες αριθμούς, που προκύπτουν από την αγωνιστική:

100... αγώνες βασικός στη Super League συμπλήρωσε ο Αμρ Ουάρντα. Από αυτούς στους 44 βγήκε, αλλαγή, ενώ έχει μπει και άλλες 13, οπότε μετράει 113 συμμετοχές.

50... αθροιστικά γκολ και ασίστ έφτασε ο Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα της ΑΕΚ, με αυτή που έδωσε στον Αραούχο, για να βάλει το γκολ στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης έχει 31 γκολ (τα 21 στη Super League) και 19 ασίστ (οι 14 στη Super League)

32... ισοπαλίες έφτασε η Λαμία από το καλοκαίρι του 2017, που ανέβηκε στην κατηγορία. Έφτασε τις 10 φέτος, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Τόσες έκανε και πέρσι, ενώ το 2017-18 είχε φτάσει τις 12.

24... γκολ έχει δεχτεί στις έξι τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα ο ΟΦΗ, από τέσσερα στις τέσσερις τελευταίες, και άλλα πέντε συν τρία στις δύο αμέσως προηγούμενες.

10... ασίστ στη σεζόν έφτασε ο Γιόζιπ Μίσιτς του ΠΑΟΚ, επτά στη Super League και τρεις στο Κύπελλο. Με τους αγώνες που απομένουν μπορεί να απειλήσει το ρεκόρ του Λίνο Άλβες, τις 15 ασίστ τη σεζόν 2013-14.

4... έγιναν πλέον οι παίκτες γηπέδου, που έχουν αγωνιστεί στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League, έχοντας κλείσει τα 39 χρόνια τους. Ο Λουκάς Βύντρα προστέθηκε στους Τάσο Μητρόπουλο, Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Βύντρα είναι πάντως ο πρώτος αμυντικός! Υπάρχουν ακόμα έξι τερματοφύλακες, που έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο.

Διαβάστε ακόμη...