Γκάτζιου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ο 8ος παίκτης μας, δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε!» (pics)

Από sdna.gr : Το 4ο Κύπελλο της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Φιλίππειο» της Βέροιας κόντρα στη Νέα Ιωνία, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και ουσιαστικά απέδειξε ότι στη διεκδίκηση των τίτλων δεν έχει αντίπαλο. Η πρώτη σκόρερ του Δικεφάλου, Βάσια Γκάτζιου, μίλησε στο SDNA για την επίτευξη του πρώτου στόχου αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
Γκάτζιου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ο 8ος παίκτης μας, δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε!» (pics)

Σε μια καταπληκτική διοργάνωση από την ΟΧΕ, παρουσία οπαδών των δυο ομάδων και δεκάδων μικρών παιδιών με τις οικογένειες τους, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να κατακτήσει την πρώτη... κούπα της χρονιάς, επικρατώντας με 27-19 της Νέας Ιωνίας.

Αυτός ήταν ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος για τον ΠΑΟΚ μετά το περσινό νταμπλ, που είχε πρώτη σκόρερ την Βάσια Γκάτζιου με 11 γκολ, η οποία μίλησε στο SDNA για την επίτευξη του πρώτου στόχου αλλά και για την... μάχη του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

«Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση από την Ομοσπονδία και τους ευχαριστούμε. Θεωρώ πως έτσι πρέπει να γίνεται, ώστε το άθλημα να γίνει ακόμα πιο γνωστό σε όλους. Είναι άθλημα που μαθαίνεις πολλά, έχει μαχητικότητα, είναι πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις και μακάρι να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος κοντά στο άθλημα» σχολίασε αρχικά για την διοργάνωση που έγινε στην Βέροια, μπροστά σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο.

Στον μεγάλο τελικό, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με οκτώ γκολ διαφορά, ωστόσο όπως τονίζει η αθλήτρια του Δικεφάλου:

«Ένας τελικός ποτέ δεν είναι εύκολος και πάντα κρύβει παγίδες. Μελετήσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας, τις αδυναμίες τους και καταφέραμε να το βγάλουμε στο γήπεδο αυτό. Από την στιγμή που κάναμε σωστά την δουλειά μας, κάναμε αυτομάτως και εύκολο το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στην μεγάλη διαφορά του σκορ».

Μπορεί να αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ, ωστόσο η ίδια φρόντισε να σταθεί στην ομαδική δουλειά της ομάδας του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι:

«Νιώθω υπέροχα που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου, έδωσα ότι είχα και δεν είχα μέσα στον αγώνα όπως και όλες οι συμπαίκτριες μου, όλες έδειξαν ότι θέλαμε από την αρχή αυτό τον τίτλο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Μπρούνα Καμπόιμ που αναδείχθηκε MVP του τελικού, είμαστε όλες περήφανες, ήταν ο πρώτος στόχος μας για τη φετινή σεζόν. Παίξαμε καθόλα την διάρκεια του αγώνα απόλυτα συγκεντρωμένες στις οδηγίες που είχαμε από το τεχνικό τιμ, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και πλέον στοχεύουμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε ικανοποιημένες και ευτυχισμένες για την πρώτη κατάκτηση της χρονιάς».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια; Το οικογενειακό κλίμα, η ποιότητα της ομάδας ή κάτι άλλο;

«Είναι μια... μίξη όλων αυτών, το καλό κλίμα βοηθάει πολύ στο πως θα χτιστεί η κάθε ομάδα. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας, βοηθάμε η μια την άλλη, εμπιστευόμαστε η μια την άλλη και αυτό θεωρώ πως βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ένα συστατικό που είναι για εμάς το... κλειδί της επιτυχίας».

Υπάρχει όμως και άγχος για την επανάληψη του νταμπλ;

«Δεν θα το έλεγχα άγχος, ίσα ίσα είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό για εμάς. Δεν φτάσαμε τυχαία να κατακτήσουμε πέρυσι το νταμπλ, δείξαμε ότι είμαστε εδώ, ότι δουλεύουμε σκληρά και θεωρούμε πως το αξίζαμε».

Τέλος, αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον κόσμο του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως:

«Προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο κόσμος μας, δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα με αρκετή ένταση και πάθος, ήταν ο 8ος παίκτη μας και μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το αφιερώνω σε αυτούς! Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας μέχρι το τέλος της σεζόν, τους χρειαζόμαστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...