Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Γ.ΠΟ. Γιάννενα

Οι δηλώσεις της Χαράς Δημητρίου, μετά την συμπλήρωση 150 συμμετοχών και την επίτευξη 50 γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος, της Ελένης Κακαμπούκη, μετά το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα της, και της Γιώτας Χατζηχαριστού, μετά το επίσημο ντεπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου, στο acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Γ.ΠΟ. Γιάννενα

Χαρά Δημητρίου:

«Πολύ καλός καιρός για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τις τελευταίες μέρες στην Μεσήμβρια είχε υπερβολικό αέρα, σήμερα ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες ήταν οι ιδανικές και μας ''επέτρεψαν'' να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έτσι μπορέσαμε και συνδιαστήκαμε όμορφα μεταξύ μας και βγάλαμε ωραίες φάσεις. Στόχος μας έτσι και αλλιώς είναι οι τρεις βαθμοί, τον καταφέραμε και σήμερα και είμαστε ικανοποιημένες γι'αυτό.

Ιδιαίτερη τιμή για εμένα που έχω συμπληρώσει 150 συμμετοχές με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος μου, είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, θέλω να συμπληρώσω άλλες τόσες και περισσότερες, αν αυτό κατέστη δυνατόν. Κατάφερα να βάλω με κεφαλιά και την μπάλα στα δίχτυα μετά από ένα κόρνερ, 50ο γκολ, 150 συμμετοχές, πάμε για άλλα τόσα και περισσότερα, να είμαστε καλά και να φέρνουμε επιτυχίες στον Σύλλογο!».

Ελένη Κακαμπούκη:

«Στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί, τα καταφέραμε, μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και όλα πήγαν καλά.

Όσον αφορά το χατ-τρικ μου, ίσως ήταν το πρώτο στην καριέρα μου, σίγουρα μαρέσει να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει αλλά όλα είναι μία ομαδική προσπάθεια».

Γιώτα Χατζηχαριστού:

«Ακόμη ένα παιχνίδι που ήμασταν κυρίαρχες αγωνιστικά χωρίς να έχουμε δεχτεί κάποια έντονη πίεση. Καταφέραμε να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ιδιαίτερη χαρά για εμένα ο σημερινός αγώνας, καθώς πήρα την πρώτη επίσημη συμμετοχή μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα συνδέθηκε με μία νίκη χωρίς να δεχτούμε τέρμα».

Διαβάστε ακόμη...