«Εξάρα» με νέα πρόσωπα!

Απο acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ Morris και τα ΓΠΟ Γιάννενα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας, με τον Δικέφαλο να βγαίνει νικητής με 6-0.
Πηγή: acpaok.gr
«Εξάρα» με νέα πρόσωπα!

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Σπύρος Φιλίππου έδωσε ευκαιρίες σε αθλήτριες που δεν είχαν μέχρι πρότινος χρόνο συμμετοχής οι "ισόβιες" πρωταθλήτριες υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με ωραίο σουτ της Κακαμπούκη από τα 25 μέτρα.

Δύο λεπτά αργότερα η Κακαμπούκη διπλασίασε τα τερματά της μετά από σέντρα της Βαρδαλή, η οποία συνδυάστηκε ιδανικά με την Ζώτου. Στο 38' η Κακαμπούκη μετά από σέντρα της Βαρδαλή ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπύρος Φιλίππου, έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τις Betancourt και Δημητρίου, με την Κολομβιανή να σκοράρει με την πρώτη επαφή της με την μπάλα, μετά από πάσα της Πούλιου.

Στο 67' μετά από σέντρα της Betancourt η Δημητρίου σκόραρε στην 150η συμμετοχή της με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Morris, έκτο έδρας, στην Λάρισα, εναντίον της τοπικής ΑΕΛ 64, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ημίχρονο: 3-0

Τελικό: 6-0

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Χατζηχαριστού, Smiljkovic (55' Ακριβάκη), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Καραπέτσα, Στράντζαλη (45' Δημητρίου), Βαρδαλή, Κακαμπούκη, Δοϊρανλή (65' Μήτκου), Ζώτου (45' Betancourt), Πούλιου

Διαβάστε ακόμη...