Άκπομ: «Μας αφύπνισε ο Σαββίδης»

Aπό sdna.gr:Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αλλά και την συζήτηση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ στην κάμερα του PAOK TV.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:
Πηγή: sdna.gr
Άκπομ: «Μας αφύπνισε ο Σαββίδης»

- Ηταν το παιχνίδι του Κυπέλλου τόσο έντονο, όπως το είδαν οι φίλαθλοι από τις εξέδρες;

«Ναι ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ηττηθήκαμε στο προηγούμενο και θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε. Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα, σε ένα πραγματικά πολύ σημαντικό ματς».

- Στο ποδόσφαιρο θεωρείς πως είναι απαραίτητο να έρθουν αυτές οι στιγμές ώστε να γυρίσεις τον διακόπτη και να αντιστρέψεις την κατάσταση;

«Ναι αυτό πιστεύω. Παρόλο που κερδίσαμε τα περισσότερα παιχνίδια, δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε. Ισως με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ήταν μία αφύπνιση ώστε να μας δώσει ώθηση και κίνητρο. Ισως, η ομάδα να το χρειαζόταν».

- Τι σας έκανε να ξυπνήσετε;

«Τον Ιανουάριο παρόλο που παίρναμε νίκες, παίζαμε άσχημα. Είχαμε μία συνάντηση με τους συμπαίκτες μου και τον πρόεδρο, αυτό ήταν το σημείο αφύπνισης. Χρειαζόμασταν ένα ταρακούνημα, ώστε να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα».

- Τώρα πως αισθάνεστε; Ανοιξε ένα νέο κεφάλαιο;

«Ακόμη το δουλεύουμε. Δεν γίνεται επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι, να είναι όλα καλά. Να διατηρήσουμε την ίδια ένταση, το ίδιο κίνητρο, σε όλα τα ματς έως το τέλος, όπως κάναμε πέρυσι. Την περσινή σεζόν, παίζαμε σε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Να κάνουμε το ίδιο και φέτος».

- Με αυτό το σκεπτικό θα παίξετε εναντίον του ΟΦΗ;

«Αυτό σχεδιάζουμε να κάνουμε, καθώς και σε όλα τα ματς έως το φινάλε. Είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να διαχειριστούμε τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ακόμη κι αν παίζουμε δύο – τρία ματς την εβδομάδα, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Να είναι ενεργή, όλη η ομάδα και αν κάποιοι είναι κουρασμένοι να μπουν οι άλλοι που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Εχουμε μία δυνατή ομάδα, αυτή η δύναμη μπορεί να τα ξεπεράσει όλα».

Για τα πλέι οφ τόνισε: «Να συμπεριφερθούμε όπως και πέρυσι. Να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Να μην υπάρχουν δικαιολογίες για τα πλέι οφ, ή για κάτι άλλο. Θα είμαστε καλά αν το κάνουμε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...