«Όπως στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ηράκλειο» (video)

Aπό paok24.com:Τις σκέψεις του για το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας (18:00) αλλά και τις πολλές απουσίες του ΟΦΗ, εξωτερίκευσε ο Γιώργος Σίμος.
Πηγή: paok24.com
«Όπως στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ηράκλειο» (video)

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Youtube, ο προπονητής των Κρητικών τόνισε:

"Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, μας γνωρίζει και αυτός πολύ καλά, έχουμε παίξει τρεις φορές μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος, στην αγωνιστικότητα που είχαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μας ενδιαφέρει να έχουμε μία καλή συνέχεια στις εμφανίσεις που κάναμε εναντίον του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και της Λάρισας, να κρατήσουμε πολλά από τα θετικά στοιχεία, να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί".

Μου δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ, πως φέτος δεν δηλώσαμε κανένα παίκτη τιμωρημένο απέναντι στους τρεις μεγάλους της Αθήνας και τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Από την αρχή της σεζόν, επιλέξαμε να εκτίσουν τις ποινές οι τιμωρημένοι παίκτες μας, με αντιπάλους που βρίσκονταν χαμηλότερα στη βαθμολογία, δηλαδή τον Πανιώνιο, τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης, όπως ακόμη με τον Ατρόμητο και με την Λάρισα.

Ποτέ δεν είχαμε επιλέξει να εκτίσουν ποινές παίκτες μας με κάποια από τις μεγάλες ομάδες. Ο πρώτος λόγος που το κάναμε τώρα είναι πως έχουμε εμπιστοσύνη στο γκρουπ των παικτών, δηλαδή σε 17-18 παίκτες μας που έπαιξαν σε 15 ματς από την αρχή της σεζόν. Ο δεύτερος και ο πιο σημαντικός, είναι πως θέλουμε να φτιάξουμε την νοοτροπία μας με μεγάλους αντιπάλους.

Θέλαμε να μοιράσουμε τους τιμωρημένους παίκτες μας στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι που αντιμετωπίζουμε θεωρητικά στα τελευταία ματς, όμως αφού δεν μπορούμε λόγω κανονισμών, ήμασταν υποχρεωμένοι να τους δηλώσουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...