Πήρε φόρα ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com:Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε του Δούκα στο κλειστό της Νεάπολης με 26-24, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: inpaok.com
Πήρε φόρα ο ΠΑΟΚ!

Οι δύο ομάδες μπήκαν μαζί στο παιχνίδι, με την μία να μην αφήνει την άλλη να ξεφύγει στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα. Το πρώτο προσπέρασμα του ΠΑΟΚ ήρθε στο 3-1 με τον Κωστακίδη, αλλά ο Δούκας βρήκε ρυθμό και κατάφερε στα μισά του ημιχρόνου να περάσει μπροστά με 4-5 μετά από γκολ του Κρητικού.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε ξανά, ενώ μάλιστα βρέθηκε και στο +4 με 10-6, μετά από τέρμα του Αποστόλου, με το ημίχρονο να κλείνει με την ομάδα του Αλέξη Παπαβασίλη να προηγείται με 13-9 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παντελή Κωστακίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην διαφορά του σκορ, η οποία παρέμεινε σε καλά επίπεδα για τον ΠΑΟΚ. Ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων έριξε στο γκολ το παιχνίδι, με 16-15, αλλά ο Δικέφαλος πάτησε και πάλι το πόδι στο γκάζι και με τέρμα του Κυπραίου έκανε το 19-16 στο 46′.

Οι γηπεδούχοι με συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο καθάρισαν με γκολ του Κοκκώνη το παιχνίδι στο 50′, ο οποίος διαμόρφωσε το 21-17, με το τελικό σκορ του αγώνα να κλείνει στο 26-24 υπέρ του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ-Δούκας 26-24

Ημίχρονο: 13-9

Διαβάστε ακόμη...