ΠΑΟΚ Morris-Γ.ΠΟ. Γιάννενα

Ο ΠΑΟΚ Morris φιλοξενεί τα Γ.ΠΟ. Γιάννενα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας,με σκοπό να πάρει το 12ο ροζ φύλλο αγώνα σε ισάριθμα παιχνίδια στην σεζόν, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 15:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-Γ.ΠΟ. Γιάννενα

Το «στολίδι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, προετοιμάστηκε καθ'όλη την βδομάδα με τις «ισόβιες» πρωταθλήτριες να είναι συγκεντρωμένες και έτοιμες, ούτως ώστε να πάρουν τους 3 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Είναι ένα παιχνίδι που η διαφορά των δυο ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα πρέπει να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Απαίτησή μου είναι όσες αγωνιστούν να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και να βγάλουν ενέργεια σε όλο το ενενηντάλεπτο. Αποτελεί σκέψη μου για το πλάνο του αυριανού αγώνα να δοκιμάσουμε κάποια νέα στοιχεία στον τακτικό τομέα και να δώσω περισσότερο χρόνο σε παίκτριες με μικρότερη συμμετοχή. Στόχος μας πέρα από την νίκη είναι να εφαρμοστούν τα στοιχεία που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Την προηγούμενη Κυριακή το ευχάριστο ήταν πως ο κόσμος στις κερκίδες ήταν αυξημένος κι εύχομαι να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση αύριο. Ελπίζω οι καιρικές συνθήκες να βοηθήσουν να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθούν οι παίκτριες και οι φίλαθλοι μας».

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020
13η αγωνιστική, Α' Εθνική
Προπονητικό Κέντρο Ν.Μεσημβρίας
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Γιάννενα (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...