«Έτοιμοι στο 100% για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο ματς του Κυπέλλου, περιμένει αύριο ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.
Πηγή: paok24.com
«Έτοιμοι στο 100% για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του ΟΦΗ, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν, μίλησε στην κάμερα του OFI TV και τόνισε:

«Είναι η τέταρτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι καθώς τα δύο προηγούμενα ήταν του Κυπέλλου. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και έχουμε κάνει ανάλυση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μας ξέρουν κι αυτοί, αλλά θεωρώ πως θα είμαστε 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Τα παιδιά που λείπουν σίγουρα είναι σημαντικές απουσίες, αλλά και εμείς που δεν έχουμε πολύ χρόνο συμμετοχής είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε: «Πέρασα μια δύσκολη φάση ποδοσφαιρικά. Με άφησε αρκετό καιρό έξω καθώς από πέρυσι είχε ξεκινήσει αυτό με τη μέση μου. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και θέλω να αποδείξω ότι είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε ακόμη...