Η συνέντευξη τύπου του 34ου τελικού χάντμπολ γυναικών!

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, ενόψει του 34ου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.
Πηγή: acpaok.gr
Η συνέντευξη τύπου του 34ου τελικού χάντμπολ γυναικών!

Διονύσης Ντόβας(Πρόεδρος Ένωσης ΣΧΚΜ):

«Καλωσορίζω τις δύο αποστολές στη φιλόξενη πόλη της Βέροιας. Είναι τιμή μας που φιλοξενούμε μια τέτοια εκδήλωση. Για εμάς το χάντμπολ αποτελεί τρόπο ζωής. Όταν λέμε χάντμπολ εννοούμε Βέροια και όταν λέμε Βέροια εννοούμε χάντμπολ. Ευχόμαστε από καρδιάς να γίνει ένας καλός αγώνας, να συνεχίσουμε να λέμε ότι εσείς είστε ο καθρέφτης του αθλήματος και το παράδειγμα για τις νέες γενιές. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Εύχομαι καλό αγώνα, να κερδίσει ο καλύτερος».

Κώστας Βιολιτζής(μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας):

«Για ακόμα μία φορά είμαστε σε αυτή τη φιλόξενη πόλη, την Βέροια. Είναι η Μητρόπολη του χάντμπολ. Έχουμε δύο ομάδες οι οποίες τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα. Εγώ εύχομαι και στις δύο ομάδες να έχουμε έναν αγώνα παρόμοιο με αυτού του πρωταθλήματος, ο οποίος κρίθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σαν Ομοσπονδία επιστρέφουμε σε μία πόλη στην οποία έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Είναι δέος και τιμή για εμάς τους ανθρώπους του χάντμπολ».

Δημήτρης Πελεκίδης(προπονητής ΠΑΟΚ Mateco):

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Δήμο Βέροια για την φιλοξενία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σύλλογο και τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, γιατί χάρη σε εκείνον βρισκόμαστε εδώ. Το υψηλότερο σημείο είναι να διεκδικεί τους δύο εγχώριους τίτλους αλλά και η πανευρωπαϊκή πορεία. Στο τελικό βρίσκονται δύο άξιες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ένα ματς το οποίο θα κριθεί στις άμυνες και στα τέρματα των δύο ομάδων. Καλή επιτυχία και για τις δύο ομάδες, να έχουμε έναν αγώνα χωρίς τραυματισμούς».

Αγνή Ζυγούρα (αθλήτρια ΠΑΟΚ Mateco):

«Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Βέροια για την φιλοξενία, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, όπως και την Διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ακόμα έναν μεγάλο τελικό. Στόχος μας φυσικά είναι το νταμπλ, για να δείξουμε ότι δεν βρεθήκαμε πέρσι τυχαία στην κορυφή. Εύχομαι να γίνει ένα μεγάλο ματς και να το απολαύσουν όλοι».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...