“Την Τετάρτη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, την Πέμπτη το Ατρόμητος-Άρης”

Από arenafm.gr: Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Newsroom 89.4" του ARENA FM 89.4 και αποκάλυψε το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Πηγή: arenafm.gr
“Την Τετάρτη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, την Πέμπτη το Ατρόμητος-Άρης”

Αναλυτικά όσα είπε :

Για το πρόγραμμα των προημιτελικών: "Το πρόβλημα το δημιούργησε η κοινή έδρα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Αυτό ξεπεράστηκε και πλέον γνωρίζουμε πότε θα αγωνιστεί η κάθε ομάδα. Αναλυτικά, στις 12/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 θα γίνει το Ολυμπιακός-Λαμία, ενώ στις 20:00 της ίδιας ημέρας, θα ξεκινήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Στις 13/2, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, θα γίνει το δεύτερο ματς στο ζευγάρι Ατρόμητος-Άρης. Τέλος, στις 19/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΑΕΚ-Παναιτωλικός".

Για την έδρα του τελικού: "Ο τελικός έχει οριστεί στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, αν για παράδειγμα έχουμε κάποιο Άρης-ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να το σκεφτούμε διαφορετικά και να ψάξουμε άλλες λύσεις. Βέβαια, το Καυτανζόγλειο δεν είναι έτοιμο για χρήση, οπότε υπάρχουν ερωτήματα γύρω από αυτή την περίπτωση".

Διαβάστε ακόμη...