«Μπες μπροστά σαν ΠΑΟΚ και γράψε ιστορία»

Από inpaok.com : Την δική του άποψη, μετά τις νέες καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (δείτε εδώ), για το σκάνδαλο της εισήγησης της Επιτροπής Αυγενάκη εξέφρασε ο πρώην αρχηγός της «ασπρόμαυρης» εξέδρας, Χρήστος Παπανικολάου.
Πηγή: inpaok.com
«Μπες μπροστά σαν ΠΑΟΚ και γράψε ιστορία»

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε αναφορικά με τις εξελίξεις, στην μακροσκελή ανάρτηση του στα social media:

«Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,με τις νέες καταγγελίες σχετικά με το Αυγενάκης Gate,με έκανε να αισθανθώ πολύ περήφανος!

Η διάθεση που δείχνει,ο ΠΑΟΚ να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη, μόνο ελπίδα μπορεί να γεννήσει και μάλιστα,όχι μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στον απλό πολίτη!Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που μπορεί πλέον να τα καταφέρει!

Αυτό περιμέναμε τόσα χρόνια!

Η περίπτωση Αυγενάκη είναι μια πρωτοφανής ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να χαθεί!
Οι συνθήκες για κάτι τέτοιο, είναι πλέον ευνοϊκές!Ο Αυγενάκης παραμένει στη θέση του ακόμα! Αυτό δείχνει πάρα πολλά, αλλά κυρίως δείχνει πως ότι έγινε, έγινε εις γνώση της ελληνικής κυβέρνησης!
Συλλέγεις λοιπόν κατ’ αρχήν όλα τα στοιχεία, για το τι έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της υπόθεσης Nova και το κούρεμα των δανείων της! Πρόσβαση στα στοιχεία, όπως αποδεικνύεται, υπάρχει!

Επιστρατεύεις τον Θόδωρο Ζαγοράκη που παραμένει Ευρωβουλευτής καλείς ανοιχτά,όποιον άλλον Ευρωβουλευτή ενστερνίζεται την πάταξη της διαφοράς να συστρατευθεί και τα στέλνεις με τους καλύτερους νομικούς στην OLAF!

Η Ευρωπαϊκή εισαγγελία ενάντια στη διαφορά,η οποία ίδρυσε και λειτουργεί από φέτος ένα κλιμάκιο, ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις,ένα
Για περιπτώσεις διαφθοράς σε κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Η προϊσταμένη εισαγγελέας,η περιβόητη κυρία Laura Kovesi, η σιδηρά κυρία της Ρουμάνικης δικαιοσύνης,με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της,θα ακούσει ίσως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που θα καταγγελθούν!

Βέβαια,φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαπλοκή υπάρχει παντού στον κόσμο και φυσικά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Κυβέρνηση όμως που να τα κουκουλώνει όλα όμως με τέτοιο προκλητικό τρόπο,δεν υπάρχει…

Μπες μπροστά λοιπόν σαν ΠΑΟΚ και γράψε παγκόσμια ιστορία…
Την ευκαιρία στην έδωσαν».

Διαβάστε ακόμη...