Οργή ΠΑΟΚ για την περιγραφή του Cosmote TV!

Από thessports.gr: Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ για την μεροληπτική, ως και προκλητική, περιγραφή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, από τον δημοσιογράφο του Cosmote TV.
Πηγή: thessports.gr
Οργή ΠΑΟΚ για την περιγραφή του Cosmote TV!

Τα σχόλια στα social media έχουν πάρει μορφή... χιονοστοιβάδας, ενώ με διαρροή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλά για προκλητικότητα, παραθέτοντας μερικά από τα λεγόμενα του.

Η σχετική διαρροή:

Ο κ. Τσώχος χθες ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας στη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Πέλκα ενώ εφηύρε ακόμη και χέρι- πέναλτι του Βιερίνια 5 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής όταν μάλιστα η μπάλα χτυπάει καθαρά στο στήθος του!

Παράλληλα απορούμε πώς αυτός ο άνθρωπος μεταδίδει αγώνες αφού δεν ξέρει ούτε τα βασικά για τη χρήση του VAR.

Στην καθαρή ανατροπή του Μίσιτς και την κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δει ο αμυντικός του ΠΑΟ ακούστηκε 10 φορές να λέει αγχωμένος ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να πάει στο VAR γιατί το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Ας διαβάσει λίγο καλύτερα τη λειτουργία του VAR που αφορά την απευθείας κόκκινη κάρτα για τους επόμενους αγώνες που θα μεταδώσει και οι οποίοι, με επιστολή μας στην Cosmote TV, θα απαιτήσουμε να μην είναι του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει, μια μέρα μπορεί να τον δούμε και στη θέση του Βαρούχα.

Διαβάστε ακόμη...