«Χαρούμενος που πέρασα στην ιστορία των ομάδων»

Από inpaok.com:Μια... διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε, σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Δικέφαλο και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Χαρούμενος που πέρασα στην ιστορία των ομάδων»

Παράλληλα, μίλησε για τα τρόπαια του την... σύγκριση με τον πατέρα του, υπογραμμίζοντας ότι δεν ξέρει μέχρι πότε θα βρίσκεται στην προπονητική.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν μετράω τα τρόπαια του πατέρα μου ή τα δικά μου, δεν είναι μέσα στους στόχους μου να τον ξεπεράσω. Δεν ξέρω πόσο θα προπονώ, θέλω κάποια στιγμή να πάρω το σακίδιο μου και να επισκεφθώ με την γυναίκα μου όλο τον κόσμο. Έχω βρεθεί σε αρκετά μέρη, αλλά μόνο στα γήπεδα και στα ξενοδοχεία. Νοιώθω ότι η ζωή μου περνάει και λυπάμαι που δεν είχα αρκετό χρόνο για την οικογένεια μου. Έβλεπα τον κόσμο μέσα από την ταλαιπωρία και την απογοήτευση».

Κάτι για το οποίο είναι περήφανος;

«Η μεγαλύτερη μου αξία είναι το ότι δεν υποκρίνομαι, δεν παίζω θέατρο. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω με σεβασμό τους παίκτες μου και όλους τους ανθρώπους. Αυτό είναι σημαντικό στην ζωή και αν το κάνεις θα σου επιστραφεί η ευγνωμοσύνη. Αυτό θέλω να κάνω».

Για την κορυφαία του στιγμή στο ποδόσφαιρο:

«Είμαι χαρούμενος που κατέκτησα το Champions League Ασίας. Είναι η κορυφαία μου επιτυχία. Επίσης είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος στην ιστορία συλλόγων. Όπως στον ΠΑΟΚ, που καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Ήμασταν νικητές, όχι νικημένοι».

Διαβάστε ακόμη...