Η ώρα... απαντήσεων του ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Να αφήσει πίσω του τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να κάνει μια νέα επανεκκίνηση αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, θέλει ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η ώρα... απαντήσεων του ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα, οι εμφανίσεις του Δικεφάλου τις τελευταίες αγωνιστικές, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Άνχελ Κρέσπο πριν το ντέρμπι με τον Άρη, έχουν φέρει προβληματισμό τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και σε ολόκληρο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Αυτό φαίνεται ουσιαστικά και από την χθεσινή επικοινωνία που είχε για πάνω από τέσσερις ώρες ο ισχυρός άντρας της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με το τεχνικό τιμ. Μια επικοινωνία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, όπου σε αντίθεση με άλλες φορές, ήταν αυτοί που έδιναν τις δικές τους εξηγήσεις αναφορικά με το τι δεν πάει καλά το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι παίκτες της ομάδας... ανοίχτηκαν και είπαν αρκετά πάνω σε αυτά που αποτελούν την βάση του προβλήματος. Μάλιστα, αυτή η κακή αγωνιστικά εικόνα του ΠΑΟΚ, ήρθε την ώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία τόσο για την μάχη του πρωταθλήματος όσο και του θεσμού του κυπέλλου.

Ουσιαστικά, αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα, δεν είναι τόσο ότι ήρθε μια ήττα, αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό, αλλά για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όπου λείπουν αρκετά στοιχεία της περσινής σεζόν. Για παράδειγμα, το πάθος που έβγαζαν οι παίκτες, αυτή η... τρέλα να κερδίζουν ακόμα και μια χαμένη μπάλα μη παρατώντας την φάση, το πείσμα, αλλά και η ένταση.

Και αυτό φυσικά, φάνηκε πιο έντονα στα φετινά ντέρμπι που έδωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον καλείται να κάνει μια νέα, ουσιαστική επανεκκίνηση, από την στιγμή που έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει μέσα στη χρονιά.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να καθαρίσουν το μυαλό τους, τόσο αναφορικά με την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα, όσο και για όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων, με εισηγήσεις – σκάνδαλο και τροπολογίες που αποτελούν έκτρωμα.

Στην εξίσωση μπαίνει φυσικά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που καλείται αύριο να δώσει ουσιαστικά την πιο μεγάλη ώθηση στην ομάδα, η οποία μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μια μεγάλη αντεπίθεση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει τίποτα για την ώρα, βρίσκεται μέσα στους στόχους του και είναι στο χέρι του να αλλάξει αυτή την κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων, όπως και ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να κάνει και πάλι την ομάδα, πιο ουσιαστική, πιο θεαματική, πιο ψυχωμένη κόντρα σε κάθε αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...