«Ο ΠΑΟΚ νοσεί αγωνιστικά»

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-0 προκάλεσε προβληματισμό.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ νοσεί αγωνιστικά»

Ο Απόστολος Τσουρέλας μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι ο Δικέφαλος φαίνεται ότι έχει αγωνιστικό πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό.

Για τις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είπε: «Ο ΠΑΟΚ νοσεί αγωνιστικά εδώ και καιρό. Υπήρξαν αγώνες που ο ΠΑΟΚ κέρδισε και ήταν χειρότερος από παιχνίδια που κέρδισε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καιρό που δεν παίζει μπάλα. Θυμηθείτε ορισμένες από τις νίκες μας. Πότε νικήσαμε άνετα και με καλό θέαμα όπως πρέπει; Το να χάσεις από κάποια μεγάλη ομάδα μπορεί να συμβεί. Αυτό που δεν γίνεται είναι να παίζουμε με τον Βόλο και να έχει κατοχή 70-30 ο Βόλος. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν διάθεση. Ο προπονητής κατάφερε να τους έχει όλους δυσαρεστημένους. Επί έξι μήνες δεν μπορεί να δει το ταλέντο του Λάμπρου και πως μπορεί να βοηθήσει. Δεν κατάλαβε τι είναι ο Άκπομ. Του αφαιρέθηκε ο χρόνος με τον χειρότερο τρόπο και δεν τον άφησε να εξελίξει το ταλέντο του. Είναι εδώ και τέσσερα παιχνίδια που καίμε τον Μίσιτς. Έναν παίκτη, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που επέπλεαν από το ναυάγιο. Ο Μπίσεσβαρ, δεν είναι η θέση του πίσω από τον φορ. Τρώμε έτσι και τον Πέλκα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Αποφάσεις εν θερμώ δεν πρέπει να παίρνονται. Όμως, πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Να βρεθούν όλοι μαζί και να βρουν τι φταίει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που πιθανώς είναι δυσαρεστημένοι να μιλήσουν με τον προπονητή. Να δοθούν αντρίκειες εξηγήσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Παρ' όλα αυτά που συμβαίνουν, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην πρώτη θέση. Φαίνεται ότι δεν αξιοποιείται το υλικό της ομάδας. Αυτό είναι που μας πειράζει. Διαταράχτηκε το καλό κλίμα και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις. Τις λύσεις θα τις βρουν οι παίκτες, ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός. Δεν είναι η κρίσιμη στιγμή για να ανακατευτεί ο πρόεδρος. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι' αυτή τη δουλειά και πρέπει να λάβουν τις αποφάσεις».

Διαβάστε ακόμη...