Οι διευκρινίσεις για τον Καντουρί και το μέλλον του

Απο sdna.gr: Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Ομάρ Ελ Καντουρί «χάθηκαν» στη μετάφραση, όπως σημείωσε εκείνος, με τον Ντιέγκο Ταβάνο να ξεκαθαρίζει μέσω τοποθέτησης του στο SDNA τι ακριβώς ισχύει με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή και το μέλλον του στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Οι διευκρινίσεις για τον Καντουρί και το μέλλον του

Μετά από συνέντευξη του Ντιέγκο Ταβάνο στην Ιταλία, μεταφέρθηκε μέσω δημοσιευμάτων η πεποίθηση του εκπροσώπου του, πως ο Καντουρί θα επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι. Και όλα αυτά ενώ το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει τον Ιούνιο του 2021.

Ο Ιταλός, μέσω τοποθέτησής του στο SDNA, ξεκαθάρισε την κατάσταση από την πλευρά του, κάνοντας σαφές πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση του Ελ Καντουρί, σημειώνοντας πως:

«Το μόνο που είπα είναι πως αν ο ΠΑΟΚ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του Ομάρ, ίσως θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ιταλία αλλά μόνο αν δεν ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ...».

Στη συνέχεια, ο ατζέντης του έκανε σαφές πως τόσο εκείνος όσο και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα επιθυμούσαν να συνεχιστεί η συνεργασία με τους «ασπρόμαυρους», τονίζοντας πως: «Θέλουμε να συνεχιστεί -φυσικά- η συνεργασία μας. Ο Ομάρ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Έχει κατακτήσει τίτλους με την ομάδα και θέλει να συνεχίσει σε αυτήν την φιλοσοφία».

Διαβάστε ακόμη...