Σενάριο για ΠΑΟΚ και Μιλόγεβιτς!

Απο inpaok.com: Στη Σερβία γράφουν ότι θα αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα
Πηγή: inpaok.com
Σενάριο για ΠΑΟΚ και Μιλόγεβιτς!

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρείται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ!!!

Ο Σέρβος τεχνικός (που είχε περάσει και από τον Πανιώνιο) στις 19 Δεκεμβρίου παραιτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα (είχε 11 πόντους διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία), τον οποίο οδήγησε σε τίτλους αλλά και δύο φορές στους ομίλους του Champions League.

Το σάιτ «sport.blic.rs» έχει άρθρο με τίτλο: «Από το Μαρακανά στο ασπρόμαυρο club» και σημειώνει ότι ο Μιλόγεβιτς θα μπορούσε σύντομα να βρεθεί στον πάγκο μιας νέας ομάδας γι' αυτόν, τον ΠΑΟΚ!

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη: «Έφυγε από τους πρωταθλητές Σερβίας με ψηλά το κεφάλι και αφήνοντας την ομάδα στον διάδοχό του, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στην κορυφή με κληρονομιά 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Τώρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση. Σύμφωνα με το Blicsport, θα βρεθεί στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο Μιλόεβιτς έγινε ο κύριος υποψήφιος για την θέση του προπονητή του Έλληνα πρωταθλητή, ΠΑΟΚ.

Μετά την παραίτησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Μιλόεβιτς αναμένεται με ανυπομονησία στη Θεσσαλονίκη, όπου η ηγεσία της ασπρόμαυρης ομάδας δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε την περασμένη σεζόν ως πρωταθλητής, αλλά μετά από την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό (2-0), έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Επίσης ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί το καλοκαίρι στον τρίτο γύρο του Champions League από τον Άγιαξ και μετά στα play-offs του Europa League από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Μιλόγεβιτς είναι πρωταρχικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει την Περέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας επτά φορές εκτός από τους τρία πρωταθλήματα».

Διαβάστε ακόμη...