Με Άνταμ Σμιθ στο All Star Game

Από paok24.com:Το νέο ελληνικό All Star Game στο Ηράκλειο, έρχεται με την μορφή που έχει πάρει και στο ΝΒΑ και έτσι οι δύο εκλεγμένοι αρχηγοί Καλάθης και Ματσιούλις, διάλεξαν τους συμπαίκτες τους. Σε ποια ομάδα είναι ο Άνταμ Σμιθ.
Πηγή: paok24.com
Με Άνταμ Σμιθ στο All Star Game

Το ελληνικό All Star Game θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο και ο αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ, Άνταμ Σμιθ, εκτός από το διαγωνισμό τριπόντων, θα συμμετάσχει και στον αγώνα επίδειξης, μιας και τον διάλεξε στην ομάδα του ο Γιόνας Ματσιούλις.

Η αρχική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ έφερε σαν αρχηγούς από την μία ομάδα τον Νικ Καλάθη και από την άλλη τον Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ για τη βασική 5άδα του διάλεξε να τον συνοδεύουν οι Ράις, Φριντέτ, Μήτογλου και Αγκμπελέσε. Στον πάγκο όμως θα έχει τον Άνταμ Σμιθ του ΠΑΟΚ, αλλά και τους Μαυροκεφαλίδη, Μποχωρίδη, Γιαννόπουλο, Παπαγιάννη, Χάνλαν και Σλότερ.

Από την άλλη μεριά ο Νικ Καλάθης έκανε τις δικές του εκπλήξεις, μέσα στις επιλογές, μιας και στη βασική 5άδα επέλεξε τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, αλλά και τους Παπαπέτρου, Ζήση και Τόμας. Στον πάγκο θα έχει Φράνκαμπ, Ρας, Βασιλόπουλο, Σάμουελς, Μάντζαρη, Παππά και Φίλερ.

Διαβάστε ακόμη...