«Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Η επιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Γκιζέλα Μπετανκούρτ, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι, για τα επόμενα παιχνίδια, για το επόμενο Champions League, για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και για τους οπαδούς του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι:

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε γιατί το Μεσολόγγι αμύνθηκε πολύ καλά, αλλά είμαστε μια ομάδα που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι».

Για τα επόμενα παιχνίδια:

«Θέλουμε απλά να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, να σκοράρουμε πολλά γκολ και ελπίζουμε να μην δεχθούμε κανένα, να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο επόμενο Champions League, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας».

Για το επόμενο Champions League:

«Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Χρειάζεται να προπονηθούμε σκληρά και να παίρνουμε κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμες για αυτό. Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατές από πέρσι, οπότε θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή την σεζόν».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, γιατί πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο και μπορούν να μας δουν από το σπίτι τους, οπότε για μένα αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, ώστε ο κόσμος να μάθει καλύτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο, τις παίκτριες. Για μένα είναι εξαιρετική ιδέα».

Για τον κόσμο:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρθουν να μας υποστηρίξουν, ανεξαρτήτως αντιπάλου, οπότε τους θέλουμε δίπλα μας, ώστε να δουν την δουλειά που κάνουμε και είμαι σίγουρη, πως θα τους αρέσει το θέαμα».

Διαβάστε ακόμη...