Τα λένε Μητσοτάκης με Ινφαντίνο - Στο περιθώριο ο Αυγενάκης

Από sdna.gr: Συνάντηση με ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στη Νιόν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πηγή: sdna.gr
Τα λένε Μητσοτάκης με Ινφαντίνο - Στο περιθώριο ο Αυγενάκης


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής συνάντηση με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, με τους προέδρους τους μάλιστα, για να υπογραφεί μνημόνιο επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτή θα γίνει σύντομα.

«Οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνή παρακολούθηση στοιχεία που στη περίπτωση μας, πρέπει να εισαχθούν και εδώ από την παγκόσμια αθλητική εμπειρία. Με διεθνή βοήθεια θα ξεκινήσει η ανάταξη του αθλήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έγινε γνωστό, την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Νιόν για να συναντήσει τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζιάνι Ινφαντίνο και την ΟΥΕΦΑ.

Στο ταξίδι αυτό, θα μπουν οι βάσεις για να υπογραφεί το μνημόνιο με τις δύο υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου, που στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο ταξίδι, όπως έχει διαρρεύσει, δεν θα είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κίνηση που από κάποιους ερμηνεύεται ότι βρίσκεται σε... δυσμένεια.

Διαβάστε ακόμη...