MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Ανθή Παπακωνσταντίνου!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Ανθή Παπακωνσταντίνου,
Πηγή: acpaok.gr
MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Ανθή Παπακωνσταντίνου!

μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας κράτησε για ακόμα ένα παιχνίδι το 0 παθητικό, στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ Morris μέσα στο Μεσολόγγι με 0-3.

Έτσι, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητος με το απόλυτο των νικών και μην έχοντας δεχθεί ούτε ένα τέρμα.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Ανθή Παπακωνσταντίνου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στη προηγούμενη αγωνιστική με το Μεσολόγγι στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε ρυθμό. Παρολαυτα στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι. Τελειώνοντας τον πρώτο γύρο μόνο ικανοποίηση υπάρχει σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, βάλαμε πολλά γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Στόχος μας είναι στο δεύτερο γύρο να εμφανιστούμε καλύτερες να παίξουμε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε τους αριθμούς μας. Από πλευρά μου, είμαι πολύ χαρούμενη που ψηφίστηκα MVP της αγωνιστικής, προσπαθώ σε κάθε αγώνα που με επιλέγει ο προπονητής μου να παίζω, να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Συγχαρητήρια Ανθή!

Διαβάστε ακόμη...