Γ. Σαββίδης: «Δεν θα τους χαρίσουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά»

Απο sdna.gr: Αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ, φθάνοντας ακόμη κι αν χρειαστεί στο... CAS, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη πως με νομικά επιχειρήματα θα «καταρρεύσει» η πολιτική σκευωρία εις βάρος του. «Ξεσηκωμός» στην Καμάρα, σαφές μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη.
Πηγή: sdna.gr
Γ. Σαββίδης: «Δεν θα τους χαρίσουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά»

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (29/1) με αποκορύφωμα την αποκάλυψη - βόμβα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συνάντηση Σουλούκου-Τζουγανάτου με φόντο την ΕΕΑ παραμονές της απόφασης! Με συγκεκριμένα στοιχεία για την ώρα και το μέρος της συνάντησης, οι «ασπρόμαυροι» θα οδηγηθούν στον Άρειο Πάγο με αίτημα την άρση των συνομιλιών και το άνοιγμα των καμερών προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση!

Η συνέχεια αναμένεται να είναι περισσότερο «καυτή» καθώς στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ μπήκαν και οι σχέσεις Τζουγανάτου - Φαραντούρη (σ.σ. μέλος της ΕΕΑ), αφήνοντας να εννοηθούν πως έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Τα όσα αποκάλυψε ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινά, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω διαρροών να ομολογεί την παρουσία ανθρώπων της διοίκησης και του νομικού του επιτελείου στο δικηγορικό γραφείο του κ.Τζουγανάτου, σημειώνοντας πως συνέβη «για να πάρουμε γνωμοδότηση»!

Πριν φθάσει κανείς στην αποκάλυψη - φωτιά του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης, προηγήθηκε η τροπολογία - έκτρωμα που πέρασε στη Βουλή για την τιμωρία των ομάδων με αφαίρεση βαθμών αντί της ποινής του υποβιβασμού. Μια πρακτική που απέρριψαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης πριν την ψήφιση της τροπολογίας, σε επικοινωνία που είχε με στελέχη της Κυβέρνησης, δήλωσε εξ αρχής αντίθετος, κάτι που προσυπέγραψαν οι νταμπλούχοι και μέσω της ανακοίνωσης που ακολούθησε: «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται».

Μια φωτογραφική ρύθμιση που είχε από την πρώτη στιγμή στόχο να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και να παρουσιαστεί από τους δήθεν... σωτήρες ο ΠΑΟΚ ως ο ευνοούμενος.

«Ραντεβού» στα δικαστήρια!

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι πραγματικές «μάχες» μόλις ξεκίνησαν και θα κριθούν στα δικαστήρια. Το αυτί των «ασπρόμαυρων» δεν ιδρώνει από καμία πολιτική εισήγηση μιας επιτροπής που φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτηρίζουν δημοσίως εντολοδόχο του Μαρινάκη.

Κάνοντας σαφές πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν...», η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες και αν χρειαστεί θα φτάσουν μέχρι το CAS, επιστρατεύοντας όλα τα νομικά τους επιχειρήματα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Το «μέτωπο» κατά της ΕΕΑ!

Σε πρώτη φάση, όμως, δεν προτίθενται να αφήσουν ανεξέλεγκτη την Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη, όπως χαρακτηρίζουν την ΕΕΑ, έχοντας προσφύγει ήδη στα διοικητικά δικαστήρια για παράνομη σύνθεση της Επιτροπής και μηνύσεις κατά των τριών μελών της. Πρόκειται για τους Αρκούδη, Τζουλάκη και Φαραντούρη οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σωρεία ερωτήσεων που θέτουν οι Θεσσαλονικείς για το ρόλο του καθενός και την μέχρι στιγμής πορεία τους.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς πως δύο 24ωρα μετά την γνωστοποίηση της εισήγησης της ΕΕΑ, το σκεπτικό ακόμη... αγνοείται καθώς δεν είχε φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι με νέα ανακοίνωση απαίτησαν να τους σταλεί άμεσα: «Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ».

Οι πρώτες κινητοποιήσεις και ο «ξεσηκωμός» για την Καμάρα

Από την πρώτη στιγμή, οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές και στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν άμεσα στο πλευρό της ομάδας τους και στου Ιβάν Σαββίδη. Για σήμερα το απόγευμα (18.00) έχει οριστεί «ραντεβού» της ασπρόμαυρης οικογένειας στην Καμάρα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως ενώνει τη φωνή της με τους οπαδούς του Δικεφάλου στο ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν.

Ξεκάθαρο μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη!

Το σύνθημα έχει δοθεί από την οικογένεια Σαββίδη, η οποία δεν προτίθεται να αφήσει την υπόθεση στην τύχη της και οποιοδήποτε «λεκέ» να ακουμπήσει την ιστορία του ΠΑΟΚ. Απεναντίας, μοιάζουν πιο ψυχωμένοι από ποτέ για να δώσουν τη «μάχη» τους μέσα στο γήπεδο και να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή, έναν τίτλο που δεν είναι διατεθειμένοι να τον... χαρίσουν στα χαρτιά. Κάτι που ξεκαθάρισε και ο Γιώργος Σαββίδης...

Διαβάστε ακόμη...