Εν αναμονή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Από την αρχή της σεζόν, Ντιμίτρι Ιλίνιχ προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για το γεγονός πως δεν αποδίδει τόσο καλά στα παιχνίδια, όσο περίμεναν.
Πηγή: inpaok.com
Εν αναμονή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ο Ρώσος ακραίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την μέση του και για αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό στην Αθήνα και Ολυμπιακό στον Πειραιά, αλλά και στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης.

Ο προβληματισμός είναι έντονος από τους ιθύνοντες του τμήματος, όμως υπάρχει ήδη έτοιμος αντικαταστάτης (πρόκειται για αθλητή που έχει δουλέψει ξανά μαζί με τον Δεληκώστα στην Ελλάδα) σε περίπτωση που ο Ιλίνιχ αποτελέσει παρελθόν (που είναι το πιο πιθανό αυτή την στιγμή).

Οριστική απόφαση, παρ' όλα αυτά θα πρέπει να παρθεί άμεσα από τους ανθρώπους του τμήματος, καθώς την Παρασκευή (31/1) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ο Ντιμίτρι Ιλίνιχ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αποκτηθεί ο παίκτης με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις ο ΠΑΟΚ, αλλά να παραμείνει και ο Ιλίνιχ.

Όμως στα παιχνίδια θα πρέπει να μένει ένας ξένος αθλητής εκτός, αφού μέχρι τέσσερις ξένοι μπορούν να δηλώνονται στο φύλλο αγώνος. Παρ' όλα αυτά αυτό το σενάριο δεν κερδίζει πολλές πιθανότητες, καθώς το συμβόλαιο του Ρώσου αποτελεί... αγκάθι, διότι είναι αρκετά υψηλό.

Διαβάστε ακόμη...