«Αν είναι καθαροί στην ΕΕΑ, θα ανοίξουν τα τηλέφωνα!»

Από thessports.gr:Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, μίλησε στην εκπομπή "Newsroom 89.4" του Arena για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Δικέφαλος, ώστε να φτάσει στη δικαίωση.
Πηγή: thessports.gr
«Αν είναι καθαροί στην ΕΕΑ, θα ανοίξουν τα τηλέφωνα!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την θέση του ΠΑΟΚ, όσον αφορά την τροπολογία: "Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αντίθετος εξ' αρχής για τη νέα τροπολογία που πέρασε στη Βουλή. Μίλησε με αρκετά πολιτικά στελέχη και τους είπε, δεν μας ενδιαφέρει, δεν το επιθυμούμε αυτό. Δεν αλλάζει κάτι με την αλλαγή ποινής. Αυτό το κολπάκι, ότι προσπαθούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ ως ευνοούμενο και να προσπαθήσουμε να του πάρουμε το πρωτάθλημα μέσω της αφαίρεσης βαθμών, είναι κάτι πολύ χειρότερο. Στην ουσία, εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι. Επιβεβαιώνεται αυτό που λέει ο κόσμος".

Για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ: "Η ΕΕΑ δεν είναι δικαστήριο. Τα δικαστήρια ξεκινάνε από εδώ και πέρα. Θα κληθούν οι τρεις κύριοι που ψήφισαν υπέρ, να τεκμηριώσουν, γιατί ψήφισαν υπέρ της πολυϊδιοκτησίας. Θα τους ακούσει ένας κανονικός δικαστής, θα ακούσει και τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ και θα κρίνει αν όντως υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Όσον αφορά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, είναι αυτονόητο για μια Επιτροπή που θέλει να χωρίσει την Ελλάδα στα δυο, να προσφέρεται και να λέει, ορίστε τα τηλέφωνά μας, ελέγξτε μας και δείτε ότι είμαστε εντάξει. Αυτό το ζητάει ο ΠΑΟΚ και οφείλουν να συναινέσουν. Αν ο καθαρός ουρανός δεν φοβάται αστραπές, ας ανοίξει ο ουρανός και να δούμε τι γίνεται".

Για τον κ. Τζουγανάτο: "Δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο γι' αυτό. Ας μη το ανοίξουμε το θέμα. Αναφέραμε ένα όνομα απλά, για να καταλάβουν ότι γνωρίζουμε αρκετά πράγματα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρεται εναντίον του Ολυμπιακού σε άλλες υποθέσεις: "Αυτό που ζητάει ο κόσμος, είναι να υιοθετήσουμε μια πολιτική κυρ Σάββα. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει αυτό. Θα γινόμασταν πιο γραφικοί και από τα Μετέωρα αν ζητούσαμε να γίνουν γρήγορα τα δικαστήρια. Έχουν πάρει τον δρόμο τους οι νομικές υποθέσεις και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο κ. Αυγενάκης για παράδειγμα, δεν μίλησε ποτέ για τον ξυλοδαρμό του κ. Τζήλου, αν και το ζητήσαμε. Όλα θα γίνουν όποτε πρέπει όμως".

Για τον κ. Αυγενάκη: "Αντιλαμβάνεται κανείς, ότι αν άκουγες μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να σε καταγγέλλει δημοσίως και συνεχώς, θα έβγαινες για να εκφράσεις τη θέση σου. Ο κ. Γκαγκάτσης είπε στην εκπομπή του κ. Θωμαϊδη, πως ο κ. Αυγενάκης είναι εντολοδόχος του κ. Μαρινάκη. Ότι λειτουργεί σαν υπάλληλός του. Αν τα άκουγα εγώ, ή εσύ αυτά, θα βγαίναμε να κάνουμε μια δήλωση για τα μάτια του κόσμου. Ο κ. Αυγενάκης απουσιάζει, δεν μπορώ να απαντήσω γιατί, αλλά ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τους λόγους που αποφεύγει να τοποθετηθεί".

Διαβάστε ακόμη...