Μένει ο Ράφα στην Γκιμαράες – έπαιξε 90λεπτο με την Ρίο Άβες

Από sfina.gr: Η επιστροφή του Ράφα Σοάρες στην 11άδα στον αγώνα με την Ρίο Άβες επικυρώνει την παραμονή του, εκτός απρόοπτου, στη Γκιμαράες.
Πηγή: sfina.gr
Μένει ο Ράφα στην Γκιμαράες – έπαιξε 90λεπτο με την Ρίο Άβες

Έτσι επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που είχαμε καταγράψει πριν από μερικές ημέρες, τονίζοντας ότι δεν προχωρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ.

Ο Ράφα μετά από πολύ καιρό επανήλθε στην αρχική 11άδα της Γκιμαράες στον εντός έδρας αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος της περασμένης Δευτέρας 27/1 κόντρα στην Ρίο Άβες, στον οποίο η Γκιμαράες ηττήθηκε με 1-2. Ο φερόμενος μέχρι πρότινος ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ αγωνίσθηκε και στα 90λεπτά του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο Γάλλος Φλορέντ Ανίν που είχε πάρει την θέση του Ράφα στην 11άδα το τελευταίο δίμηνο στο παιχνίδι με την Ρίο 'Αβες έμεινε εκτός 18άδας από τον προπονητή της Γκιμαράες Ίβο Βιέιρα, λόγω κακής εμφάνισης στον ημιτελικό του Λιγκ Απ Πορτογαλίας στον οποίο η Πόρτο νίκησε με 2-1. Ο Γάλλος αριστερός μπακ χρεώθηκε από τον προπονητή του ότι έφταιγε στο δεύτερο γκολ των "δράκων".

Με την περιθωριοποίηση του Ανίν και την επανεμφάνιση του Ράφα στην 11άδα της Γκιμαράες φαίνεται ότι εγκαταλείφθηκε πλέον κάθε ιδέα παραχώρησης του τελευταίου στον ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως στον δικέφαλο δεν "καίγονται" για την απόκτηση αριστερού μπακ από την στιγμή που παραμένει ο Δημήτρης Γιαννούλης και υπάρχει η εναλλακτική λύση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...