«Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί από τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο»

Από sdna.gr: Ο Χρήστος Καρυπίδης βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ, με τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ευχαρίστησε την οικογένειά του να στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα προς τον Λευτέρη Αυγενάκη που είναι παρών στην αίθουσα.
Πηγή: sdna.gr
«Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί από τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο»


Ο Χρήστος Καρυπίδης το φετινό καλοκαίρι «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πριν καλά καλά βγάλει την αθλητική περιβολή, φόρεσε το κοστούμι, αφού ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο περιθώριο της βράβευσής του ο Χρήστος Καρυπίδης, έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς τον Λευτέρη Αυγενάκη που βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής όπου γίνεται αυτή η εκδήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ για την τιμή αυτή στο πρόσωπό μου. Η μετάβαση για μένα έγινε πολύ γρήγορα. Δεν είχα την ευκαιρία να πω ένα ευχαριστώ στην γυναίκα μου και τα δύο παιδιά που μου που ήταν πάντα δίπλα μου και με ακολουθούσαν σε όλα τα βήματα και τις αποφάσεις μου.

Πλέον επέλεξα ένα δύσκολο έργο σε ένα διαφορετικό πόστο. Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κ. Αυγενάκη που βρίσκεται εδώ. Αφηστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο, από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και όχι από τους πολιτικούς. Πιστέψτε με δ΄νουν σκληρές μάχες στις προπονήσεις και τους αγώνες και το δικαιούνται».

Διαβάστε ακόμη...